Elin Stoltz

Festival and Donuts

Godkväll!

Idag har vi varit nere i stan på festivalen, det började såklart regna och åska när vi hade tänkt och gå, så vi fick stanna hemma och vänta ut det. Hemi sov vilket gjorde att vi hade visserligen inte kunnat gå ändå, men man vill gärna hinna komma ner så man kan kolla lite saker. Tyvärr ville det inte riktigt sluta regna, vilket fick mig att bli besviken, då jag verkligen ville ner för att köpa munkar. Jag handlar munkar 1 gång om året och det är på denna festival, kanske man kan förstå varför jag blev besviken då. Men så helt plötsligt sken solen och vi slängde oss i bilen och styrde mot stan, hann att vara där i ca 1 timme sen öppnade himlen sig igen!

Som tur var hade vi regnkläder med till Hemi, så hon fick lekt i vattenpölarna… och oj så kul det var. Var första gången och hon satte sig tillslut ner i en av pölarna, hahaha gulliga onge!❤️

Efter ha blivit genomblöt ända in till benmärgen och kalla så kom vi hem och fick lagat middag. Tyckte att det var trevligt ändå även om det regnade. Vi fick handlat goda kryddor, Hemi fick lekt i vattenpölar, kolla in karuseller och JAG FICK MINA ÄLSKADE MUNKAR!

Nu har Alexander precis nattat Hemi, jag har plockat fram mina älskade munkar, glas vatten och gosat ner mig i soffan så nu blir det filmmys.

Ha en fin kväll, Kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats