Elin Stoltz

Bed & Breakfast

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Godmorgon på er!

Då var det här igen med att blogga på ett annats ställe än hemma, just nu sitter jag på ett mysigt bed & breakfast i stan. Är så lugnt och skönt att komma ifrån hemmet, har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv, haha. Nä, men det har varit lite tufft de två första dagarna på denna veckan.
Bestämde mig för att gå hit för att det är så mysigt miljö och det får en att kunna tänka klart. För en stund sen kom en anställt och startade musikspelaren och ur högtalarna kommer, Isn´t she lovely, det var precis vad jag behövde just nu, mysig musik och lugn och ro 😍

Min frukost, behöver jag skriva det? Ja jag gör det…… LYX!

Var och lämnade Hemi på förskolan vid 8, det gick super att lämna, inga ledsna miner eller något. Det som dock fick mammahjärtat att spricka var att hon sprang in i famnen på pedagogen, men när jag ville säga hejdå så ville hon inte komma till mig 🙁 Och det som fick en att må ännu sämre är att hon gör inte ens så när jag ska hämta henne efter en lång dag, Känns jätte jobbigt.

Men nu ska jag inte sura så ni tycker detta blir ett tråkigt inlägg, jag vill tipsa er om en fantastisk foundation. Jag har inte haft orken eller känt behov av att sminka mig nu under sommaren, men idag fick jag en känsla och guuuuud så skönt. Är som en helt annan människa, så mycket piggare och slätare hy. Nu är inte jag den som sminkar mig massor utan kör det där basic, concealer, foundation och mascara. Det som jag verkligen vill puscha fram är den fantastiska foundation från Lumené CC Cream. Alltså, wow! Vilket foundation! Har använt nu i några månader och jag blir lika chockad var gång. Den får hyn att se så slät och fin ut, känns knappt på huden och är så lätt att applicera. Jag använder den mirakulösa Oval brush och applicerar med och det är så lätt och smidigt.Bjuder på (tyvärr) gamla och oredigerade bilder 🙈 där jag visar vilken skillnad Lumené CC Cream gör, på första är jag helt osminkad och andra sminkar med Lumené. Ser ni hur enkelt den tar bort mina röda fläckar och gör huden jämn. Jag har endast concealer, foundation, rouge och mascara på bilder där jag är sminkad.

Ni kan hitta foundation och Oval Brush på Åhlens, länk till Åhlens hemsida har ni HÄR, så gå in och klicka hem dessa underbara produkter, kan varmt rekommendera Oval Brush, den är magisk. Och jag såg nu att Åhlens har just nu rabatt på foundationen så slå till. Ni kommer absolut inte ångra er, det finns så många olika nyanser så där finns för alla hudtyper.

Vill avsluta detta inlägg med att visa er bilder på detta mysiga B&B

Fin utsikt ut över gågatan och min favorit inredningsbutik, en butik jag MÅSTE gå in i om jag är i stan! ÄLSKAR DEN! Ni ser den underbara Gynning pallen i fönstret, kan tro att jag sitter här och dreglar! 😋

Ha en fin dag, kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats